Forretningsudvikling


Forretningsudvikling er et komplekst begreb, da alle processer i en virksomhed kan gøres til mål for forretningsudvikling. Roursgaard Consult tilbyder derfor hjælp indenfor områderne:

 

1. Produktudvikling

Med mere end 20 års erfaring med produktudvikling kan Roursgaard Consult bistå i produktudviklingsprojekter, enten som konsulent eller som projektleder.

2. Markedsudvikling

Gennem mere end 10 års erfaring med forretningsudvikling kan Roursgaard Consult bistå med udarbejdelsen af markedsanalyser og markedsføringsplaner samt implementering af disse.

3. Strategiudvikling

Gennem mere end 10 års arbejde i topledelse kan Roursgaard Consult bistå i udarbejdelse af strategiplaner og taktiske planer i alle områder af virksomheden, samt implementering af disse.

4. Projektledelse

Alt arbejde med forretningsudvikling og produktudvikling foregår i projekter. Således har Roursgaard Consult en stor erfaring med styring og gennemførelse af sådanne. Derfor vil Roursgaard Consult være en stærk partner enten som konsulent eller som projektleder i sådanne projekter.

5. Procesudvikling og –optimering

Gennem solidt kendskab til principperne indenfor LEAN kan Roursgaard Consult bistå i gennemførelsen af procesudvikling og –optimering i alle områder af virksomheden, enten som konsulent eller som projektleder.

pic2